TYTTÖMESTARUUSMITALI nro 3

Kesätreeniä on ehditty painaa jo monta viikkoa, ja kesälomakin on ehditty viettää, ja itseasiassa uusi pallo-ohjelmakin on jo hyvällä mallilla.....

DSC_0490
etusormi ja peukku - kategoria 1 ja mitali + hyvä fiilis

Palataan silti vielä kesäkuun alkuun ja kisakauden päätökseen. Pitkä kisakausi alkoi tammikuussa Winter Gamesissä, joka valmisti joukkuetta Tarton Miss Valentine kisaan ja ekaan kansainväliseen kovaan paikkaan, josta sijoitus 7. oli hyvä saavutus. Sitten vuorossa oli Turun aluekisa, jossa joukkue sai parhaat mahdolliset arviot, ja taas mentiin seuraavan kv-kisaan. Tampere cup sujui joukkueelta upeasti ja sunnuntain pisteet nousivat jo lähelle kärkikamppailua. Kokonaistulos sija 7. oli pieni pettymys. TUL:n mestaruuskisoista Kotkasta lähdettiin mitalit kaulassa ja niin lähdettiin Tampereelta Tyttömestaruuskisoistakin. Tämä 10-12 sarjan "SM-mitali" oli joukkueelle jo kolmas.

Kevään kisaohjelmasta löytyy nyt video Tampere cupista "videot" -välilehdeltä.

DSC_0334
Aamuharkka oli tarkka ja täsmällinen, eikä vaatinut suuria korjauksia ennen kisasuoritusta.

DSC_0342
Ilmaisukin näkyy jo.

DSC_0343

DSC_0347

DSC_0350

Pitkä kausi alkoi painaa jo jaloissa ja treenisalilla keskityttiinkin ennen kisaa jo paljon muuhunkin kuin pelkkään kisaohjelmaan. Tytöt pystyivät rutiininomaisesti suorittamaan tarkan ja ilmaisullisen kokonaisuuden. Suoritus riitti kategoriaan 1, josta saimme bonuksia ainoana joukkueena kaikilta osa-alueilta täydet +0,4 pistettä.

DSC_0402
Vettä tossuihin ja harkkamatolle.

DSC_0403
Pari tarkistusta yhdessä ennen kisamattoa.

DSC_0437
Ja sitten otettiin hyvin hyvin rennosti.

DSC_0441

DSC_0443
Kisamatolle asteltiin itsevarmoina sillä, kauden aikana oli jo monta paljon jännittävämpääkin paikkaa jo takana.

DSC_0483
Tällä kaudella tutuksi tulleessa kiss and cry -nurkkauksessa kannustettiin oman onnistuneen suorituksen jälkeen.

Suloiset ihanat SANIX Kids Saden tytöt täydensivät Turun Pyrkivän hienoa sunnuntaita ja asemaikäiset Sadelaiset palkittiin myös mestaruusmitaleilla ensimmäisissä mestaruuskisoissa. Joukkue sai kaikissa muissakin kauden kisoissa kategorian 1, joka on upea saavutus pikkujoukkueelta. Split voi siis hyvillä mielin jättää 10-12 vuotiaden sarjan syksyn jälkeen pienten Sade tyttöjen valloitettavaksi.

DSC_0561
SANIX Kids Split ja SANIX Kids Sade mitalit kaulassa.

DSC_0565
Valmentajat riviin.

DSC_0512
Elite Alexan tyttöjen kanssa halikuva tietenkin. Onnea myös Elite Alexan tytöt mitaleista.

Kevätkausi oli ennätys pitkä ja samalla todella raskas. Kesäloma on tullut varmasti kaikille tarpeeseen. Nyt mennään kuitenkin uudenlaisella innolla kohti 12-14 SM-sarjaa ja valmistaudutaan sen vaatimuksiin.