11.7.2014

Paluu kisamatolle videoiden muodossa

Ihanaa, että vihdoin saatiin kunnon kesäkelit ja lomasta on päästy nauttimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt on aika muutaman viikon hengähdystauon jälkeen kuitenkin palata treenisalille ja aloittaa toden teolla syksyn treenikausi.

Split ottaa vielä uusia tyttöjä mukaan joukkueeseen uuden kauden alla. Kaikki jotka ovat kiinostuneita voimistelemaan Team Split joukkueessa ovat tervetulleita salille kokeilemaan. Edessä on taas ihana, vauhdikas ja varmasti ikimuistoinen uusi kisakausi. Jos haluat kokea sen meidän kanssamme ota yhteyttä; Minna Kontulainen puh: 040 5176194 tai sähköpostilla: minna.kontulainen@gmail.com


HYPPY


Kiitos kaikille, jotka blogia ovat ahkerasti seuranneet ja meille viestejä lähetelleet. Alkukesästä tuli paljon kyselyjä Team Split ja Splitin kevään kisasuoritusten videoista. Nyt blogissa on videot -välilehti, jonka alta löydät meidän kaikkien kisakausien ohjelmat. Uusimpana nyt viime kevään kisasuoritukset.

yht4



oona

split4

kaikki2

Palataan piakoin treenikuulumisilla kun tytön on saatu ahkeroimaan salille normaaliin tapaan.
Aurinkoisia kesäpäiviä kaikille voimistelijoille!

4 kommenttia:

  1. Ihanaa!! ❤️

    VastaaPoista
  2. Onko teidän joukkueeseen mitään mahdollisuutta päästä jos ei olisi aikaisemmin harrastanut joukkuevoimistelua mutta olisi kumminkin voimistelua harrastanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meidän joukkueeseen on mahdollista päästä. Eikä tarvitse olla joukkuevoimistelutaustaa. Telinevoimistelusta, aerobicista, baletista ja tanssista on myös paljon hyötyä. Yhteystiedot -välilehdeltä löydät valmentajan, johon kannattaa olla yhteydessä. :)

      Poista