14.1.2016

Paluu SM-kisamatolle

Kuten aina, kaudet seuraavat toisiaan ja viimeisen kilpailun jälkeen keskittyminen uuteen kauteen alkaa välittömästi. Tänä vuonna olemme yrittäneet tehdä vaihdoksen niin sujuvaksi kuin mahdollista jotta nousu uuteen sarjaan onnistuisi. Siitä syystä myös blogi on elellyt hiljaa itsekseen ja SM-kisojen päivityskin on vielä tekemättä. 

Kaikki tietävät finaalikisapäivän tapahtumat, joten enpä palaile niihin enää sen tarkemmin. Meidän kannaltamme päivä meni hyvin, sillä ehdimme suorittaa kisasuorituksen ennen ikäviä tapahtumia. Viimeinen kilpailu 10-12 vuotiaiden sarjassa on nyt ohi ja pääsimme tavoitteeseemme saavuttaen neljännen tyttömestaruusmitalin. Tästä siis kuvien myötä vielä paluu SM-kisapäivään. Videon SM-kisojen suorituksesta löydät videot -välilehdeltä.    

DSC_2011
Fiilis oli aamusta asti katossa sillä, Vantaalle tultiin taistelemaan. Kausi oli meille rankka, mutta kovalla tahdolla halusimme tehdä kauden lopusta yhtä ikimuistoisen kuin niistä edellisistäkin.
DSC_2018

DSC_2023

DSC_2049

DSC_2119
Aamun harkkasuoritus oli koko kauden parasta tasoa.
DSC_2133

DSC_2145
Evästä napaan ja kohti kisasuoritusta.
DSC_2148

DSC_2176

DSC_2226
Fiilistä tsemppibiisistä, joka tänä syksynä oli Takajeejee.
DSC_2230
Viimeiset tarkat treenit ja kisamatolle.
DSC_2251

DSC_2269
Tästä se lähtee viimeisen kerran....
DSC_2271

DSC_2283

DSC_2284

DSC_2295

DSC_2311

DSC_2316
Saimme osin siistin suorituksen, mutta parhaimpaamme emme yltäneet. Mukaan mahtui kaksi suurta pallovirhettä ja rajanylityskin. Vahva tekemisen taso riitti siitäkin huolimatta kategoriaan 1 ja bonuksia +0,2. Matkaan ei lähdetty mitalit kaulassa, vaan mitalit meille jaettiin seuran joulunäytöksessä muutama viikko kisojen jälkeen. Onnea kaikille SM-kisoissa onnistuneille ja ennen kaikkea upealle Sanix kids Sade joukkueelle jo toisesta mestaruusmitalista.

Olemme kääntäneen katseemme kohti kevättä 11 tytön voimin ja keväällä on tulossa taas jotain hyvin poikkeavaa syksyyn verrattuna. Kova tahto on tehdä vahva sarjanousu ja sitä kohti teemme töitä. Meidät on valittu edustamaan Suomea Espoon World Cupin yhteydessä järjestettäviin lastensarjoihin maaliskuun alussa, joten kova kauden aloitus on tiedossa. Alkukauden kuulumisiin palataan piakkoin tarkemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti