19.11.2015

Kisakausi loppusuoralla


Syyskausi on viimeistä kisaa vaille paketissa. Kisakausi on jatkunut yhtäjaksoisesti Cailap cupista lähtien, joten nyt on jäänyt liian vähän aikaa blogin kirjoittelulle. Onneksi kaikki ahkerat lukijat ovat voineet seurata instagram-tililtä kuulumisia, kun täällä on ollut hiljaista. Alla lyhyesti tekstiä neljästä käydystä kisasta ja hieman runsaammin kuvia kisapäivistä.


CAILAP CUP:

Cailap cup avasi normaaliin tapaan syksyn kisakauden Turussa lokakuun lopulla. Kisa päättyi meidän osalta kategoriaan 2 ja pettymykseen. Tulos oli odotettavissa suorituksessa kun ei vältytty pallovirheiltä eikä edes rajanylityksiltä. Niin vain se pallo on pomppinut meille kisoissa syksyn aikana epäsuotuisasti useammankin kerran.

DSC_1393
Aamu herätys
DSC_1434
Aamuharkka ja takana kello muistuttaa että tämä oli hyvin hyvin aikainen herätys

DSC_1440

DSC_1452
Videoanalyysiä harkan jälkeen

DSC_1460
Tänä syksynä tytöt ovat vastanneet meikeistä yhdessä valmentajien avustuksella

DSC_1463
Pera glitteröitymässä

DSC_1479
Silloin tällöin kaveri tarvitsee tsemppihalin ja yleensä joukkueen sisältä löytyy joku joka hoitaa tämän homman

DSC_1483
Kisafiilis oli kohdillaan vaikka tulos jäi vielä vähän harmittamaan....




PIIRIN KISAT:

Salilla tehtiin hurjasti töitä ennen seuraavan viikonlopun TUL:n piirin kisoja. Se näkyi pisteissä ja kategoria oli tällä kertaa ansaitusti 1 +bonus taito-osista. Tällä kertaa suoritus oli puhdas eikä pallovirheitä tai muita näkyviä ongelmia tarvinnut surkutella suorituksen jälkeen. Cailapin pettymys oli tällä pois pyhitty. Olimme ainut joukkue kategoriassa 1, joten veimme kisan voiton. Sanix kids Sade oli upeasti kisan toinen kategorialla 2. Lahjan Tyttöjen Valerie kategoriassa 3 ja kisan kolmas. Onnea vielä upeille mitalisteille.


 Untitled
Aava ristaritreenissä

Untitled
Aamuharkan vika tasapaino

Untitled


Untitled
Inka ja Vilma esittelevät kisalookia

DSC_1489
Tsemppipiirit marraskuisessa auringossa

Untitled
Kisasuoritus oli ilmeikäs ja viimeistelty

Untitled
Cailap cupin jälkeen tehtiin myös muutoksia joista tässä yksi niistä

Untitled

Untitled

Untitled
Mitalihassuttelua



ALUEKISAT:

Jos piirin kilpailuissa tuli nappisuoritus niin nyt oli aika todelliselle mahalaskulle. Viikon treenit menivät salilla edellisiä viikkoja ahkerammissa merkeissä, ja paljon parannusta ohjelmassa oli tapahtunut.  Nyt oli sitten vaan vuorossa sellainen päivä, etteivät ne hiotut kohdat oikein päässeet oikeuksiinsa. Kaksi reipasta rajanylitystä, ja ne jotka ovat kisanneet Kupittaalla tietävät, että se pallo vierii KAUAS. Sen lisäksi kolme muuta suurta pallovirhettä. Tuomareiden mukaan suorituspisteistä lähti lähes kaksi kokonaista pistettä näistä pallovirheistä johtuen. Luonnollisesti matolta poistumisen jälkeen kovinkaan tyytyväisiä ilmeitä ei ollut vastassa. Kyyneliltäkään ei vältytty sillä haluaahan jokainen aina onnistua ja pettymyksistä on vain opittava. Kotiin lähdettiin ilman mitaleja ja kategoria 3 takataskussa. Ehkä tämä viikonloppu opetti meille sittenkin enemmän kuin se edellinen nappikisa.


DSC_1563
Aamun venyttelyt

DSC_1562
Vilma

DSC_1601

DSC_1701 
Ellan hyppytreeniä

DSC_1590

DSC_1583
Emma ilmaisee

DSC_1580
Emma tasapainotreenissä

DSC_1721

DSC_1715

DSC_1732
Keskittymistä kisasuoritukseen

DSC_1739
Tässä kohtaa homma oli vielä kasassa
 
DSC_1759
Ohjelman viimeisten liikkeiden aikana ilmaistaan

DSC_1756
Jokainen otti Kupittaalta mukaan vain ne hyvät asiat, ja ne huonot jäivät kisapaikalle....



ESPOO CUP:

Aluekisojen murheet jätettiin Turkuun ja jokainen oli päättäväisenä matkalla Espoo cupiin. Aamuharkassa vielä pomppi ja haettiin se yksi pallo tuomaripöydän altakin. Meikit kuntoon ja syömään. Jokainen sai hyvän fiiliksen aikaiseksi kisalämpän alkuun ja tytöillä oli kova halu näyttää, että viime viikonlopun tulos oli kaukana meidän todellisesta tasosta. Matolle mentiin taistelemaan ja se näkyi myös aikamoisena jännittämisenä. Suorituksellisesti taso oli hyvä mutta rentoutunut ilmaisu, jota nähtiin Turun kisoissa jäi nyt jännityksen varjoon. Onnistuimme lähes virheettömästi ja tulokseski saimme kategorian 1 jälleen taito-osa bonuksen kanssa. Yhteensä viisi joukkuetta sijoittuivat ykköskategoriaan joten saimme jännittää mahdollisia mitaleja loppuun saakka. Lopulta meidät kuulutettiin palkintojenjakoon yhdessä Elite Alexan ja Gloria Astran kanssa, onnea mitaleista pk-seudulle. Tulokseen olimme tyytyväisiä ja suoritustasokin nousee koko ajan kauden edetessä. Tästä on hyvä lähteä kohti SM-kisoja.


Untitled
Tukea, turvaa ja energiaa joukkueesta

_DSC2549_DxO
Kuva Marko Rikkonen

 Espoo Cup 2015
Kuva Sami Ilvonen

Espoo Cup 2015
Kuva Sami Ilvonen

_DSC2625_DxO
Kuva Marko Rikkonen

Espoo Cup 2015
Kuva Sami Ilvonen

 Espoo Cup 2015
 Kuva Sami Ilvonen

_DSC2677_DxO
Kuva Marko Rikkonen

 Espoo Cup 2015
Kuva Sami Ilvonen

_DSC2968_DxO

Untitled 
"Mitalikuvat" ehdottiin napata ennen paljontojen jakoa sillä matka Turkuun haluttiin aloittaa mahdollisimman nopeasti. 


Untitled
Ihana Sanix kids Sade osallistui Espoossa 8-10 vuotiaiden sarjaan ja putsasi tällä kertaa sarjaa alempana mitalipöydän. Joukku sai myös erityismaininnan taitotasosta. Sade 06 joukkue oli myös hienosti kategoriassa 4.


_DSC0125_DxO
Kaikki Turun Pyrkivän Espoo cupin kisaavat joukkueet

Untitled
Tsemppiä kaikille SM-kisojen valmistautumiseen. Vantaalla nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti