10.2.2015

Miss Valentine harkkakisa

känny

Viikko sitten käytiin Elite Alexan kutsusta testaamassa kevään kisaohjelman varmuutta SC Vantaan ja Tapanilan Erän järjestämässä harkkakisassa Vantaalla. Pari viikko ennnen Miss Valentinea ja Tarton matkaa oli hyvä saada esittää kisasuoritusta vastaava kokonainen yleisölle ja tuomareille. 

evästauko

Koulupäivän jälkeen kaksi autolastillista tyttöjä lähti Pääkaupunkiseutua kohti. Evästauko alkuun ja energiatasot ylös. Päivästä oli nimittäin tulossa pitkä.

pera
Nyt on ilmeet kohdallaan. Jojo Markolla on ollut kamera hyvässä käytössä. 

oona
Oona kamppailee nutturan kanssa - kumpi voitti?

vilkku
Vilkku evästaukoilee

lode
Lotta

esko
Pikkumyy - Emilia

hetki
Mitäs tässä tapahtuu?

meikit
Tällaisella hieman pienemmällä meikkiarsenaalilla mentiin tämä kisa

alexa
Sitten saapui Alexan tytöt halausten kera

sotku

jamit
Jamit käyntiin ennen matolle menoa

alku

Lähdimme hakemaan kahta tarkkaa ja ilmaisullista kokonaisuutta, jossa pääsimme testaamaan suorituksen tasoa yleisön edessä. Onnistuimme tässä tilanteeseen ja ajankohtaan nähden oikein hyvin. Saimme tuomareilta hyvää palautetta viimeisiin treeneihin kohti kauden pääkisaa.

emmi

asento

asenne 2

Puvut eivät vieläkään ole saapuneet ompelijalta mutta pidetään sormet ristissä että ne tulisivat hyvissä ajoin ennen Tartoon lähtöä. Silloin saamme vihdoin kokonaisuuden kasattua meikkiä, hiuksia ja pukua myöden kuntoon.

hämyri

harppa

ristari

veto

loppu

palkinto kaikki

Mukana harkkakisassa olivat joukkueista Keravan naisvoimistelijat Mare (8-10), SC Vantaa Elite Kids (8-10), Taapanilan Erä Elite Alexa (10-12) ja Turun Pyrkivä SANIX Kids Split (10-12).

palkinto1

Tuomarit laskivat yhteen tekniset- sekä suorituspisteet. Näillä yhtiespisteillä voitimme kisan ennen Elite Alexaa. Tsemppiä kaikille viimeisiin treeneihin kohti Miss Valentinea. Kiitos myös SC Vantaa ja Tapanilan Erä järjestelyistä ja mukavasta kisasta.

palkintokaari
Virallinen potretti

rivit

Viikonloppuna vietimme kolmen päivän kv-leirin Turussa Pyrkivän SANIX-linjan joukkueiden kanssa, ja hioimme ohjelmia tuomareiden ja toisten valkkujen avulla mahdollisimman valmiiseen kuntoon. Leiri oli erittäin onnistunut, ja kaikkien joukkueiden ohjelmat menivät suuria askelia eteenpäin. Kuvasaldo leiriltä jäi hyvin laihaksi, joten seuraavan kerran palaamme blogin puolella Virosta. Viimeiset treenit ja koksut ja sitten mennään!!!!

11 kommenttia:

  1. Tsemppiä Tartoon!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Olemme luvanneet kertoa teeman kunhan ensin kokonaisuus on esitelty kisoissa pukua ja kampauksia myöden.

      Poista
  3. Tsemppiä paljon split, voitto kotiin olette parhaita <3

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä hurjasti Tartoon! Odotan innolla että pääsen kuuleman teeman, sillä ohjelma sai hyvän fiiliksen nousemaan(:

    VastaaPoista
  5. Mikä teema? ?

    VastaaPoista
  6. Koska tulee postaus miss valentinesta? :)

    VastaaPoista
  7. Milloin uus postaus tulee?

    VastaaPoista