23.11.2014

Neljä takana - yksi edessä

Kisarupeama jatkui viimeviikonloppuna Tampereella TUL:n mestiksissä. Kisa on joka kausi tytöille yksi kohokohdista, kun pääsemme yhdessä valtaamaan koulun luokkahuoneen lattia kahdeksi yöksi, ja parantamaan joukkuehenkeä sekä pitämään hauskaa yhdessä.

suukko

sekasotku

hyppely

aava

nosto

esko2

Lauantain kisasuokka oli hieman hapuileva eikä onnistunut ihan nappiin. Keskittyminen suorituksessa oli aavistuksen kadoksissa ja suoritus sisälsi suuren määrän narusotkuja ja muita narusta johtuvia virheitä. Perusvoimistelu ja tekemisen taso oli tästäkin huolimatta sen verran hyvää, että heikompikin suoritus riitti kateogiraan 1. Koska parhaaseen kateogiraan ei yltänyt meidän lisäksi kuin Feline oli mestaruusmitali varma ja pääsimme esiintymään sunnuntaina muiden parhaiden 10-12 vuotiaiden joukkueiden kanssa finaalipäivään.

hassut
Evästauko - tytöt tyytyväisiä tulokseen

vimu
viimeinen silaus ja valmiina matolle

Finaalipäivän suoritukseen haettiin fiilistä ja tiukkuutta sekä parempaa keskittymistä SM-kisoja ajatellen. Sellaisen saimme tehtyä ja viikonlopusta jäi kaiken kaikkiaan oikein hyvä fiilis. Sunnuntaina saimme kaulaamme mitalit ja palkintojenjaossa SANIX Kids Split palkittiin vielä sarjansa parhaan ohjelman palkinnolla hyvästä ilmaisusta ja tytöille hyvin rakennetusta ohjelmasta sekä hyvästä suorituksesta.

marssi

oona2

koonto

heiluri

hymy

emmi2

vilkutus

palkintojenjako
Mitaleilla Feline, SANIX Kids Split, Doria - Onnea!

rivi2

rivi1

smindi+split
Yhteiskuva Smindin kanssa. Smindi saavutti sijan 6-7.

reppari

makuukuva

kasa

Viikko mennään vielä täysillä ja SM-kisoissa paketoidaan kausi ja lähdetään hakemaan onnistunutta suoritusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti