27.10.2014

Kisakausi avattu Cailap Cupissa

Nyt on suurimmat jännitykset karistettu kisamatolle. Ja olihan se nyt ihan yhtä jännittävää kuin joka ikinen kerta. Jännityksestä huolimatta kisamatolla nähtiin varma suoritus. Kauden avaus uudella kokoonpanolla on nyt takana onnistuneesti. Ennen Cailap cupia joukkue sai hyviä treenikoksuja alle salilla ja sillä työllä onnistuttiin suorituksessa myös kauden avauskisassa. 

DSC_9523
Linnut ja Lepakot ryhdikkäänä kisamatolle

DSC_9529
Kirkkaat puvut näyttivät upeilta matolla - kiitos Milja!

DSC_9527 (1)

DSC_9548

Matolla tekeminen oli jo osittain tarkkaa ja siistiä. Hommia salille jäi vielä viimeistelyyn ja tarkuutteen läpi ohjelman. 

DSC_9561

DSC_9571

Tässä näkyvillä jo pieni ripaus sitä ilmaisua jota katsojille ei liialta jännitykseltä pystytty tarjoamaan vielä tarpeeksi. Ilmaisuun ja sitä kautta elämykselliseen kokonaisuuteen lähdetään hakemaan lisävarmuutta ensi viikonloppuna.

DSC_9687

DSC_9775

Tältä se sitten näyttää tuomaripöydän takaa. Tosin tässä seistään jo palkintojen jaossa. Suoritus avauskisassa riitti kategoriaan 1 ja päästiinkin heti alkukaudesta maistamaan onnistuneita fiiliksiä.

DSC_9779

Lauantaina palkittiin kaikki 1 kategorian saavuttaneet. Onnea hienoista suorituksista Indiumit 02, Gloria Astra, Axoria, Team Loiste, SANIX Kids Säihke sekä Feline junior. 

DSC_9789

Pyrkivän joukkueet SANIX Kids Split ja SANIX Kids Säihke nappasivat seuraan kaksi mitalia. Lahjan Tyttöjen hienosti järjestetyistä kisoista Turkuun jäi siis lauantaina kaksi mitalia. Hienoa työtä tytöt!

DSC_9803 (1)

Kollaasi SANIX Kids -joukkueiden alkuasennoista

DSC_9828

DSC_9846

DSC_9881

Linnut kiittää! Nähdään Kupittaalla jälleen ensiviikonloppuna TUL:n piirin kisoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti