21.4.2014

1-2, 4-5 ja 1-2, 3

Kisakausi huipentuu pääkisojen muodossa kun edessä siintää Tyttömestaruuskilpailut ja TUL:n mestarusskilpailut. Kevään kisakausi on siis jo reilusti yli puolenvälin. Neljä kisaa on takana viimeisimpinä alueen ja piirin koitokset tutussa Kupittaan urheiluhallissa.
Ilman vastoinkäymisiä ei vielä tässäkään kohtaa kisakautta päästy vaan Jasminin palattua Teamin kokoonpanoon nilkkavamman jälkeen Riina sairastui ja oli kaksi viikkoa joukkueen kokoonpanosta sivussa. Siinä samalla salilla vieraili, influenssa, korvatulehdus, mykoplasma, flunssa ja vatsatauti. Kaikesta huolimatta Caribia cupin jälkeen salilla on tapahtunut paljon hyviä asioita, se taas näkyi kisamatolla saakka.
Numerosarja 1-2, 4-5 ja 1-2, 3 ei ole lottorivi. Kyse on Split -kokoonpanojen tuloksista viimeviikonlopun kisoista.
Svolin aluekisoista Team Split sai kategorian 1 ja oli sijoilla 1-2 yhdessä Säihkeen kanssa. Split puolestaan kategoriassa 2 yhdessä Smindin ja Geminit Royalin kanssa. Kolmoisvoiton Pyrkivään nappasi Team Split, Säihke ja Smindi ja Pyrkivän kvartetin täydensi Split sijoilla 4-5.

DSC_0449
Ennen seuran yhteiskuvaa ehti laskea Sanixin kimaltelevan puvun strassitkin....niitä oli paljon!
Kaikki Pyrkivän mitalistit 10-12 vuotiaiden sarjassa
TUL:n piirin kisoissa viime viikonloppuna mitalit sai kouraan hienosta suorituksesta molemmat joukkueet. Team Split kategoriassa 1 kolmen bonuksen kera jälleen yhdessä Säihkeen (kategoria 1 + kaksi bonusta) kanssa. Split sai kategorian 2 ja kaksi bonusta, ja nappasi kolmannen sijan ennen Smindiä (kategoria 2 + yksi bonus). Sama nelikko otti kisoissa upean neloisvoiton ennen alueemme muita joukkueita.