13.3.2014

Seuran leiriltä varmuutta kisamatolle

Ensin meni tammikuu ja peruskuntokausi sitten meni helmikuu ja lajikausi maaliskuukin hurahtaa silmien edessä niin ettei perässä pysy. Kisakausi starttaa viikonloppuna Mustan kissan cupissa. Salilla on tehty kovasti duunia jotta ohjelmat olisivat kisakunnossa. Onneksi kauden päätavoitteeseen sentään on vielä aikaa. Kaikki kevätkauden leiriviikonloput on nyt kahlattu läpi viimeisimpänä seuran leiri, jota vietettiin kisakeskuksessa lähes koko seuran voimin. Mukana olivat Sanix, Sanix junior, Siksak, Saga, Smindi, Sade ja Split tiimi kokonaisuudessaan.
Lauantaina keskityttiin ohjelman hiontaan ja tarkkoihin tahteihin. Split ja Team Split pääsivät lämppäämään Sanixin kanssa ja tekemään perustreeniä idolien opastuksella (arvatkaa vaan millaisella fiiliksellä). Lauantaina päästiin myös seuraamaan Sanixin ja junnujen treeniä ja tekemään havaintoja miten isommat tytöt treenaa. Vielä hieman lisää oman ohjelman hiontaa ja kokonaisia hamstrattiin urakalla viikonlopun aikana. Siksakin valmentaja Marikki pisti tytöille vileä lantion liikkeelle ennen leirinäytöstä. Leirinäytöksen kohokohta oli ehdottomasti Sanixin upea ohjelma jota tytöt pääsivät ihastelemaan ensi kerran ihan lähietäisyydeltä nenä kiinni matossa. Omaa suoritusta odotellessa ehti hyvin kannustaa kaikkia seuran joukkueita hienoihin suorituksiin. Splitillä jäi edelleen parannettavaa tahteihin ja niihin sekä videoanalyysiin oli aikaa vielä ennen nukkumaanmenoa.
DSC_0010
Leiri aloitettiin yhteisellä lämmittelyllä
DSC_0020
DSC_0028
Lämmittelyn jälkeen päästin ohjelmatreenin kimppuun
DSC_0027
DSC_0035
Kokonaisissa nähtiin upeita tasapainoja, tässä Emma sivutasapainossa
DSC_0036
Essi ristarissa
DSC_0049
Päivän yksi kohokohta oli lämmittely Sanixin kanssa
DSC_0047
DSC_0070
Päivän aikana pääsimme myös seuraamaan sekä junnujen että Sanixin treeniä.
DSC_0068
Pääsimme ihailemaan upeita tasapainoja
DSC_0072
Ja huikeita nostoja
DSC_0086
Tanssitunnilla vähän irroteltiin
DSC_0096
Sanixin ihana alkuasento leirinäytöksessä
DSC_0122
Leirinäytöksen ja iltapalan jälkeen aloitettiin iltatoimet
DSC_0111

Äideille terkkuja, me osataan itse pedata pedit :)
DSC_0113
Illan aikana ehdittiin myös tehdä videoanalyysiä
DSC_0121
DSC_0118
Ja kirjoittamaan ohjelman tahteja muistiin.
Sunnuntaiaamuna aloitettiin muutamilla muutoksilla, joita seuran tuomarit ehdottelivat leirinäytöksessä. Sunnuntain painopiste oli ohjelman teknisissä sekä vaikeusosissa, joita Sanixin valmentaja Sussu ja junnujen ja Siksakin valmentajat Henna ja Karita kävivät urakalla tyttöjen kanssa läpi. Vinkkejä tuli paljon. Menipä välillä pää ihan pyörälle saakka muistettavista henkseleistä ja naruista ja timanteista. Sitten lisää kokonaisia fiiliksellä ja suoritusvarmuutta kisakauden alkuun. Jokainen ipana sai antaa leirillä kaikki mitä kropasta lähti. Rankkaa oli, mutta hei – kyllä se vielä palkitaan.
DSC_0128
Kova treeni jatkui sunnuntaina
DSC_0143
Emman upea kellistys
DSC_0138
Emilia sivutasapainossa
DSC_0127
Aavan sivutasapaino
DSC_0050
Välillä tarvittiin hiushuoltoa
DSC_0145
Ja taas jatkettiin
DSC_0157
DSC_0054
Emma ja Riina tasapainotreenin parissa
DSC_0174
Yhteiskuva Saden, Smindin ja Sagan kanssa leirin päätteeksi
DSC_0181
Koko Split-tiimi
DSC_0191
Ohjelma meni leirillä suuria harppauksia eteenpäin. Vihdoin saatiin myös onnistuneita kokonaisia ja tarkkoja suorituksia. Viimeisellä leirillä haettiin lisää tarkkuutta ohjelmiin ja varmuutta suorituksiin ja ennen kaikkea kokonaisiin. Nyt voi hyvillä mielin lähteä valmistautumaan kauden avauskisaan. Parannettavaa jäi salille vielä mutta nyt haetaan fiilistä ja oikeaa asennetta kisamatolle.

Keskiviikkona päästiin näyttämään ohjelmat ensikertaa tuomareille seuran katselmuksessa.
Tsemppiä kaikille joukkueille kisakauteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti