20.3.2013

Kisakauden avaus Espoossa


Split joukkue starttasi elämänsä ensimmäiseen kisakauteensa Espoo cupista sunnuntaina. Ero edelliskausiin oli hurja, kun asemasarjasta ponkaistiin suoraan kansainvälisiin kilpailuihin. Se ei kuitenkaan nuoria tyttöjä hätkähdyttänyt.
_MG_0240
Parivenytyksiä ennen aamun harkkasuoritusta
_MG_0219
Aava lämmittelemässä

Päivä lähti käyntiin Turusta jo todella aikaisin aamulla. Aamuharkassa oli näkyvissä selvää taistelufiilistä ja hyvää asennetta. Suurilta virheiltä vältyttiin ja ensikosketus kisamattoon oli onnistunut.
_MG_0242
Kisalämppä käynnissä
_MG_0276
Emppu venyttelemässä
_MG_0280
Oona keskittyy spagaatin venytykseen
Pienellä lisätsempillä Split asteli matolle kisasuoritukseen raikkaalla ilmeellä, ja näky matolla uusissa kirkkaissa ja säkenöivissä puvuissa oli upea. Kisasuoritus oli koko tiimin mielestä erittäin onnistunut. Nuoret tytöt pystyivät kääntämään jännityksen upeaan onnistumiseen, ja aamulla sattuneita pieniä suoritusvirheitä saatiin myös korjattua pois. Pisteitä joukkueelle historian ensimmäisissä kisoissa kertyi 12.48, johon olimme ihan tyytyväisiä kovassa kisassa.
_MG_0301
Jännitystä ilmassa harkkamatolla
_MG_0292
Aava ja Oona kertaa vielä ennen suoritusta
_MG_0286
Viimeinen tasapaino ja lavalle
Valmentajat olivat erittäin tyytyväisiä ennen kaikkea joukkueen suorittamiseen ja hyvään fiilikseen koko kisapäivänä. Ohjelmassa on vielä paljon parannettavaa, jotta tyttömestiksissä toukokuussa nähdään se paras suoritus. Nyt treenisalille mennään hiomaan lisää vaikeusosia ja tarkentamaan tekemistä entisestään.
img_1193
img_1275
img_1244
Yhteiskuvia suorituksen jälkeen
Split joukkueella on seuraavaksi edessä Turussa Svolin alueen ja TUL:n piirin kilpailut. Split joukkue nähdään matolla vaihtuvin kokoonpanoin, jotta kaikille vielä 9 vuotiaille tytöille saadaan kertymään kisakokemusta. Vaihdoksia kokoonpanossa nähdään tiuhaan tahtiin, jotta kaikki upeat Splitin tytöt nähdään lavalla kevään aikana.

2 kommenttia:

  1. hei onnea tosi hyvä! Mutta huomasin tossa ekassa kuvassa että tämän seisovan tytön jalat menevät ns lukkoon eli hän yli ojentaa ne.Siitä voi tulla polvikipuja ja säärikipuja jotka ovat todella kivuliaita ja ne voivat näkyä myös kävely tyylissä.joten oisi todella hyvä jos polvia ei ojennettaisi yli.Mutta tsemppiä kauteen!:)

    VastaaPoista